090927 Bäckhammars SK-Strömtorps IK C 0-10 (0-1)

090920 Bäckhammars SK-Rävåsens IK 2 2-6 (0-4)

090913 IFK Ölme 2-Bäckhammars SK 4-3 (1-2)

090906 Bäckhammars SK-Bro AIK 3-1 (1-1)

090831 Granbergsdal/Linnebäck 2-Bäckhammars SK 2-4

090816 Skattkärrs IF 2-Bäckhammars SK 1-0 (0-0)

090809 Bäckhammars SK-Villastadens IF 2 2-4 (2-3)
En bra första halvlek, med ett hyggligt jämnt spel. Den andra halvleken spårade dock ur fullständigt, Villastaden tog över spelet och BSK drog på sig flertalet kort i olika valörer, vilket givetvis är både tråkigt och beklagligt. Matchen slutade med en rättvis seger till Villstaden. Ingen BSK-spelare bör höjas över mängden, jämnt lag.

090625 Strömtorps IK C-Bäckhammars SK 5-0 (2-0)
Vårsäsongens sista match mot serieledande Strömtorp blev som väntad tuff. BSK skapar en del chanser under matchen, i andra halvlek har exempelvis Khaibar "Puma" Rashed ett skott som går strax utanför och Nekatarios Kostakis har en nick som räddas till hörna. Strömtorp blev trots allt övermäktiga och vann tillsist med 5-0. Strömtorp har nu vunnit samtliga sina matcher, vilket säger en del om motståndet, BSK gör dock en godkänd insats. Nu laddar vi om under sommaruppehållet och tar nya tag inför höstsäsongen som inleds på hemmaplan mot Villastaden, söndagen den 9 augusti.

090622 Rävåsen IK 2-Bäckhammars SK 6-2 (0-1)
Bäckhammar gör en riktigt bra första halvlek mot Rävåsen som är ett av topplagen i serien och tar ledningen genom Khaibar Rashed. Khaibar håller sig framme och gör sen också 0-2 i den andra halvleken. Under de sista 25 minuterna lyckas Rävåsen sen göra sex mål. Lite trist att det inte räckte hela vägen, men stort plus till samtliga spelare för en kanoninsats.

090615 Bäckhammars SK-IFK Ölme 2 0-6 (0-3)
Det blev en rejäl förlust mot Ölme, men det var trots allt inte så stor skillnad i spelet som siffrorna visar. BSK kvitterade till 1-1, men målet dömdes bort för offside. I den 22:a minuten blev Bäckhammars målvakt utvisad efter att ha fått bollen på handen utanför straffområdet och Mohammad fick ta plats i målet. Ölme gör 0-3 i den 45:e minuten. I andra halvlek gör BSK en helt okej insats med tanke på att man är en spelare kort och skapar en del reduceringschanser, men Ölme blir övermäktiga och matchen slutar tillslut 0-6. För övrigt en hel del åskådare som tittade ner till Bäckevi, vilket är väldigt trevligt.

090609 Bro AIK-Bäckhammars SK 2-5 (2-4)
Bäckhammar öppnar matchen lite osäkert och efter 13 spelade minuter leder Bro med 2-0. Först då vaknar BSK till på allvar och börjar spela riktigt bra, målen trillar in och det står 2-4 i halvtid. Redan ett par minuter in i andra halvlek gör Alexander Andersson 2-5 till BSK och det reultatet höll sig matchen ut. Förutom vissa brister i inledningen och även i slutskedet av matchen, gör Bäckhammar totalt sett en väldigt bra match. En bra laginsats och väldigt skönt med årets första "riktiga" seger, BSK fick ju tre poäng senast också, men då efter att Granbergsdal/Linnebäck lämnat WO. Bäckhammars målskyttar var i rätt följd Nektarios Kostakis, Hugo Sahlberg, Självmål av Bro, Khaibar Rashed och Alexander Andersson.

090531 Bäckhammars SK-Granbergsdal/Linnebäck 2 WO (3-0)
Granbergsdal/Linnebäck fick inte ihop lag och lämnade walk over. Detta innebär en 3-0 seger till BSK.

090524 Bråtens IK 2-Bäckhammars SK 3-3 (2-0)
En resultatmässigt tung första halvlek med två mål i ryggen. BSK spelar periodvis väldigt svår och grötig fotboll, man utnyttjar exempelvis kanterna väldigt sparsamt. Stundtals ojämnt spel till trots, så gör man en klart godkänd match och får med sig en pinne på bortaplan. Bäckhammars målgörare är Hugo Sahlberg (2) och Khao Lundberg. För att höja några spelare från mängden bör just målskyttarna Hugo och Khao nämnas, även Fredrik Grahn gör ett riktigt bra jobb. En otäck incident inträffade i första halvlek då en Bråten-spelare tappade medvetandet efter att ha träffats av ett skott från nära håll i huvudet. Han fördes till sjukhus i ambulans, men kunde lämna sjukhuset senare på kvällen efter en konstaterad hjärnskakning.

090517 Bäckhammars SK-Skattkärrs IF 2 3-4 (0-1)
Bäckhammar gör en riktigt bra första halvlek och skapar ett flertal målchanser, men det ville sig inte riktigt och istället är det gästande Skattkärr som lite orättvist tar ledningen några minuter innan halvtid. I början av andra halvlek kommer kvitteringen genom Casper Lie Gustavsson. Oreda i BSK leder sen till att Skattkärr gör tre mål inom loppet av fem minuter. BSK samlar sig och påbörjar en upphämtning, Khoa Lundberg sätter säkert en straff och man tvingar också fram ett självmål till ställningen 3-4. Trots ansträngningar blev detta matchens slutresultat.

090510 Seriepremiär Villastadens IF 2-Bäckhammars SK 2-2 (1-1)
Redan i den andra matchminuten tar Villastaden ledningen och det var väl minst sagt en något olycklig start i seriepremiären. Detta betyder dock inte att BSK på något vis blev utspelade. I slutet av första halvlek kommer kvitteringen genom Marcus "Maco" Lillemägi. En bit in andra sätter sen Khao Lundberg en straff och BSK tar ledningen. En oturlig styrning på en bäckhammarspelare efter drygt 80 spelade minuter betyder 2-2, vilket också stod sig fram till slutsignal. Ett extra plus idag till BSK:s Mohammad Nurzehi, som gjorde en väldigt fin insats på mittfältet.

090426 Träningsmatch Bäckhammars SK-IFK Ölme 2 1-2 (1-2)
Ölme öppnar hårt och tar också ledningen ganska tidigt. BSK kommer dock in i matchen och skapar ett flertal chanser och missar också en straff. En hedersvärd förlust efter ännu en fin laginsats av BSK.

090422 Träningsmatch Bäckhammars SK-Bro AIK 5-3 (3-1)
En bra match där BSK-killarna visar att de har bra ork och vilja. BSK går till halvtidsvila med ledningen 3-1. I andra halvlek gör sen Bro både 3-2 och 3-3 inom en 10 minuters period, men BSK krigar på och vinner tillslut rättvist med 5-3. Khaibar "Puma" Rashed gör tre av BSK:s mål.

090404 DM-match Ämterviks FF-Bäckhammars SK 5-1 (2-1)
Bäckhammar gör en klart godkänd insats mot div. 5 laget Ämterviks FF.

090401 Träningsmatch Bäckhammars SK-Björneborgs IF 1-2 (0-2)
Tränaren Stefan Johansson hälsar att det såg väldigt positivt ut och att BSK kommer att fortsätta på den inslagna vägen. Beröm till samtliga spelare för en fin insats, ett extra plus till målvakten Assadullah Rashed, som bl.a. räddade en av Björneborgs två straffar.

080927 Bäckhammars SK-IFK Velen 0-6 (0-2)

080920 Gettjärns IF-Bäckhammars SK 12-0 (3-0)

080913 Rinns AIK-Bäckhammars SK 11-0 (5-0)

080904 Bäckhammars SK-Ämterviks FF 2 1-1 (1-0)
Det är två jämna lag vi får se i första halvlek, men Bäckhammar är dock strået vassare och tar ledningen genom Nektarios Kostakis. Som vi har sett förut så tryter orken bland Bäckhammarskillarna i andra halvlek, Ämtervik utnyttjar detta och kan kvittera till 1-1, vilket också blir matchens slutresultat. BSK gör överlag en klart godkänd match, tränaren Kenneth Blom får rycka in som målvakt och gör en stabil insats.

080831 Råda IK-Bäckhammars SK 9-0 (5-0)

080823 Bäckhammars SK-Rännbergs IK 3-5 (1-2)

080819 Kils AIK 2-Bäckhammars SK 0-4 (0-3)
Ännu en förlust för Bäckhammar, som trots allt gör en bra kämpainsats. BSK är nu utan målvakt eftersom Jonas Fogelberg, som tidigare vaktade målet, valt att fortsätta som utespelare. Reza som är ny i föreningen och idag gjorde sin första match i BSK-tröjan fick uppgiften att agera målvakt.

080809 Bäckhammars SK-IFK Edebäck/Uddeholm 0-4 (0-1)

080802 IFK Munkfors-Bäckhammars SK 2-0 (1-0)

080628 IFK Velen-Bäckhammars SK 8-0 (5-0)

080619 Bäckhammars SK-Gettjärns IF 0-5 (0-1)

080614 Bäckhammars SK-Rinns AIK 4-4 (3-3)
BSK öppnar starkt och gör två mål tidigt i den första halvleken. Gästande Rinns AIK kommer dock igen och inför den andra halvleken är ställningen 3-3. Bäckhammar tar återigen ledningen, men med bara ett par minuter kvar att spela kommer kvitteringen till 4-4. Ännu en bra match av BSK och ett extra plus till målvakten Jonas Fogelberg.

080608 Ämterviks FF-Bäckhammars SK 0-1 (0-1)
I en mycket jämn match var BSK strået vassare och lyckades ta sina första tre poäng för säsongen. Nektarios gör BSK:s och matchens enda mål i mitten av den första halvleken. Killarna orkar mer och spelet raserar inte i andra halvlek som tidigare. Bra laginsats!

080601 Bäckhammars SK-Råda IK 1-4 (1-2)
Betydligt bättre inställning än senast och en bra första halvlek, Råda IK lyckas dock ta ledningen med 1-2 bara sekunder innan halvtidsvilan. Bäckhammar fortsätter att kriga på i andra halvlek och gör det riktigt bra, tidigare har man kunnat se väldigt tydligt att orken sinat i just andra halvlek. Trots även en bra andra halvlek droppar det in några snöpliga baklängesmål och BSK orkar aldrig riktigt ifatt.

080524 Rännbergs IK-Bäckhammars SK, 3-0 (2-0)
Bäckhammars sämsta match för året, med en dålig inställning redan från start. Första målet kom redan 2,40. Det är bara att ta nya tag inför nästa match mot Råda på hemmaplan.

080520 Bäckhammars SK-Fiskeviks IF (DM-match), 1-8 (1-2)
BSK gör återigen en mycket bra första halvlek och matchen står och väger fram till halvtidsvilan. I andra halvlek tar dock orken slut och div.5 laget Fiskeviks IF tar över mer och mer, vilket också syns på slutresultatet.

080518 Bäckhammars SK-Kils AIK 2, 1-3 (1-0)
BSK spelade mycket bra i första halvlek och tog också ledningen med 1-0, som stod sig fram till halvtidsvilan. I andra halvlek sinade orken och gästande Kils AIK 2 tog över matchen mer och mer. Slutresultatet alltså 1-3.

080510 IFK Edebäck/Uddeholm-Bäckhammars SK, 2-1 (1-1)
Andra seriematchen för året slutade tillsist med en knapp förlust. BSK fungerade väldigt bra i försvarsspelet, men motståndarna fick på två otagbara drömskott som susade in strax under ribban. BSK har i år en mängd nya spelare, en del okända för varandra och en del något otränade, vilket gör att det tagit sin tid att utforma truppen, dock väldigt positivt att lagdelarna nu gör ständiga framsteg.

080503 Bäckhammars SK-IFK Munkfors, 0-3 (0-2)
Seriepremiären slutade med förlust, men en väl genomförd match av BSK.

080406 Bäckhammars SK-Karslunds IF HFK, 0-18 (0-9)
Det blev precis som väntat stora förlustsiffror mot div. 2 laget Karslunds IF.

071020 Skattkärrs IF-Bäckhammars SK (Kvalspel), 3-1 (1-1)
I ett tidigt skede av matchen tar Bäckhammar ledningen genom Marcus Hedqvist, men bara minuter senare kvitterar Skattkärr till 1-1. Första halvlek var tung för BSK och SIF hade greppet om matchen , men resultatet 1-1 stod sig halvleken ut. Andra halvlek ser mycket bättre ut för BSK, då man skapar ett övertag i spelet. SIF krigar dock på och i slutet av matchen, i den 83:e minuten gör Jonas Ågren 2-1. Ågren som tidigare spelat i BSK och som numera är spelande tränare i SIF, utökar fyra minuter senare också ledningen till 3-1. Ett mål till för Skattkärr och de skulle knipa Div. 4 platsen. Bäckhammar lyckas dock stå emot ett massivt tryck de sista minuterna och behåller på så vis sin plats i fyran.

071006 Bäckhammars SK-Kils AIK (Kvalspel), 6-2 (5-1)
Bäckhammar bjöd på otroligt fin fotboll när första kvalmatchen mot Kil spelades. Hela laget gjorde en fantastisk insats och Kils unga lag orkade helt enkelt inte stå emot. BSK:s supportrar har på sistone inte direkt varit bortskämda med spel i den här kalibern, men det har förstås haft sina orsaker i form skador, avhopp osv. Det var därför en ren fröjd som BSK:are att se ett sånt skönspel i denna mycket viktiga match. Bäckhammars Stefan Eriksson inledde målskyttet med en drömträff rakt upp i krysset i den 13:e minuten, Stefan gjorde några minuter senare också 2-0. I mitten av första halvlek reducerade Kil till 2-1, men Bäckhammar svarade lite senare med att göra tre mål inom loppet av fem minuter. Denna målorgien startades av Mikael Johansson som gjorde 3-1, därefter 4-1 av Rexhep Bahtiri på straff och sist ett mycket vackert chipmål av Mikael. Efter pausvilan spelade BSK mest på försvar, Kil gjorde 5-2 i den 69:e minuten och skapade ytterligare några chanser, men det kändes aldrig riktigt oroligt. Bäckhammar avslutar matchen med ett otroligt vackert mål i slutminuten, Magnus Olsson var hjärnan bakom detta och han står också som målgörare efter väggspel genom hela Kils försvar. Beröm till alla spelare för en som sagt fantastisk insats, man måste dock nämna Stefan "Storfors" Eriksson som förutom två mål krigar oförtröttligt matchen igenom, som så många gånger förr, en kille med mycket hjärta och vilja för sitt lag. Efter matchen genomfördes en straffsparksläggning för att säkra en kvalsegrare vid eventuellt lika (6-2) resultat i de tre kvalspelsmatcherna. Bäckhammar stod som segrare även här med 4-2. Bäckhammar satte alla sina straffar och målvakten Mats Jansson gjorde sitt genom att rädda två straffar. Nu väntar bortamatch mot Skattkärr lördagen den 20/10 kl 15:00.

070929 Bäckhammars SK-Forshaga IF, 4-3 (1-0)
Bäckhammar gjorde en bra match och vann efter en målrik andra halvlek tillsist med 4-3. Åtorp vann även de sin sista match borta mot Hertzöga med 0-1, vilket innebär att Bäckhammar hamnar på kvalplats. BSK inleder sitt kvalspel på lördag (6/10), kl 14:00, hemma mot Kil, därefter väntar bortamatch mot Skattkärr lördagen den 20/10.

070923 IFK Sunne-Bäckhammars SK, 1-0 (0-0)
Bäckhammar saknade flera av sina främsta spelare i den redan så tunna truppen och med tanke på detta så gör laget en otroligt bra insats mot serietvåan Sunne. Sunne är det bättre laget och Bsk spelar på försvar, men skapar också några giftiga chanser framåt. Sunne gör 1-0 en bit in i den andra halvleken, ett resultat som står sig till slutsignalen. Beröm till grabbarna som gör en riktig kämpainsats. Bsk hamnade efter denna omgången på kvalplats i och med att Åtorp spelade oavgjort mot Arvika och har bättre målskillnad. Sista matchen mot Forshaga nu på lördag, en måste-match!

070915 Bäckhammars SK-Torsby IF, 0-4 (0-1)
Bäckhammar gör en bra match och skapar ett flertal målchanser men det vill sig inte just nu. Torsby leder med 0-1 när man går till halvtidsvila. I andra halvlek fortsätter Bsk att jaga en kvittering utan resultat. I 83:e minuten gör istället Torsby sitt andra mål och snabbt därefter också 0-3 och 0-4. Nu återstår två väldigt viktiga serieomgångar och Bäckhammar har kvar serietvåan Sunne borta nu på söndag och sista matchen är mot Forshaga hemma lördagen den 29:e. Bäckhammar(21p) befinner sig i en ytterst obehaglig sits och ligger bara 1 poäng före Åtorp(20p) ,som innehar kvalplatsen i botten av tabellen. Lagen på nedflyttningsplats är Nordvärmland(18p) och Forshaga(17p). Bäckhammar måste verkligen prestera de sista två matcherna.

070907 Åtorps IF-Bäckhammars SK, 3-1 (1-0)
Åtorp tog ledningen med 1-0 i första halvlek och fortsatte sen upp till 3-0 i andra. Bäckhammars Henrik Larsson reducerade till 3-1 i slutminuterna av matchen. Målvakten Mats Jansson blev skadad och utespelaren Nektarius Kostakis fick ta hans plats, vilket han gjorde utan anmärkning. Det går inte Bäckhammars väg just nu, bara att ta nya tag och hoppas att vi orkar vända den senaste trenden under de tre kvarvarande seriematcherna.

070901 Bäckhammars SK-IFK Kristinehamn, 1-2 (1-1)
Bäckhammar öppnade starkt och tog ledningen redan i fjärde minuten genom Henrik Larsson, som nickade in ett fint inlägg från nyförvärvet Magnus "Olle" Olsson. Bsk fortsatte att skapa chanser, men utan resultat och istället kom IFK in i matchen mer och mer. Slutresultat alltså 1-2.

070824 Säffle FF-Bäckhammars SK, 2-2 (2-1)
Nektario Kostakis gör 2-2 till Bäckhammar i slutskedet av matchen, ett viktigt mål, som också gav en viktig poäng.

070821 DM Semifinal Bäckhammars SK-Degerfors IF, 0-8 (0-4)
Precis som siffrorna säger så hade Bäckhammar inte mycket att sätt emot. Degerfors gjorde sitt första mål i den 18:e minuten och sen rullade det på. Man hörde ett jubel bland Degerforsfansen när "Mille" stänkte in 0-8 i slutet av matchen. Resultatet var inte oväntat på nått vis och Bäckhammar som hade flera icke ordinarie med i laget kämpade på så gott man kunde.

070817 Bäckhammars SK-Hertzöga BK, 2-3 (1-2)
Första förlusten på hemmaplan för året. Bäckhammar låg steget efter, men höll sig ändå kvar i matchen. Henrik Larsson stod för Bsk:s båda mål och i slutminuterna av matchen var han även inblandad i en situation som resulterade i en straffspark för Bsk. Tyvärr gav straffen ingen utdelning. Går tungt för Bäckhammar just nu, skador, avstängningar och även en del spelare som slutat mitt i säsong gör tillsammans det väldigt kännbart för den från början ganska tunna spelartruppen.

070814 IK Arvika Fotboll-Bäckhammars SK, 4-0 (2-0)
Ännu en kämpig bortamatch för grabbarna.

070811 Bäckhammars SK-Nordvärmland FF, 2-2 (2-0)
Bäckhammar öppnade matchen starkt och hade en rättvis ledning med 2-0 när man gick till halvtidsvila. I andra halvlek såg det en helt annorlunda ut, då Nordvärmland släpptes in mer och mer i matchen. Nordvärmland lyckades kvittera till 2-2 under tilläggstid.

070803 Bäckhammars SK-Karlstad BK, 2-2 (1-1)
Bäckhammar tog ledningen genom ett självmål i första halvlek. KBK drog sen ifrån till 1-2. Joakim Toth kvitterade i 76:e minuten till 2-2 och det resultatet stod sig tiden ut. En underhållande och väl genomförd match.

070727 SK Sifhälla-Bäckhammars SK, 6-0 (3-0)

070629 Forshaga IF-Bäckhammars SK, 1-2 (1-0)

070620 Bäckhammars SK-IFK Sunne, 1-1 (1-0)
Säsongens hittills klart bästa match! En underhållande match mellan två ganska jämnstarka lag, som slutade rättvist.

070616 Torsby IF-Bäckhammars SK, 2-0 (2-0)
En riktig katastrofmatch av Bsk, Torsby vann välförtjänt.

070613 Bäckhammars SK-Åtorps IF, 3-2 (1-2)
Bsk öppnade matchen svagt medans Åtorp trampade på bra och skapade många farliga situationer. Bsk ryckte upp sig efter pausvilan och krigade verkligen till sig en tre-poängare. Härlig laginsats!!

070608 IFK Kristinehamn-Bäckhammars SK, 1-1 (1-0)
IFK var klart bättre i första halvlek och tog rättvist ledningen. Bsk hämtade sig i andra och kvitterade genom Joakim Toth, som var kvicktänk vid en frisparkssituation.

070601 Bäckhammars Sk-Säffle FF, 2-1 (1-0)

070526 Hertzöga BK-Bäckhammars SK, 2-1 (0-1)
Bsk tog ledningen efter en straff av Mikael Johansson, i slutet av första halvlek.

Senast uppdaterad: 091220 Webmaster: Uffe